Paller de Queixans
Paller de Queixans Paller de Queixans Paller de Queixans Paller de Queixans Paller de Queixans Paller de Queixans Paller de Queixans Paller de Queixans Paller de Queixans
Propriétaire de ce lieu ?

Nous récupérons automatiquement les informations disponibles sur votre lieu. Si jamais celles-ci ne sont pas correctes, connectez-vous gratuitement sur notre tableau de bord pour les modifier et bonus, accédez à vos statistiques détaillées.

mapstr icon Modifier les informations de votre lieu
La communauté mapstr
Enregistré par

86 utilisateurs

#Tags souvent utilisés
#Restaurante #Restaurant #Carn #Catalana #De mercado
Ce qu'en disent les utilisateurs

"El paller de queixans •Menjar: Filet (amb salsa cafe paris): 8,9 no se que té pero etava molt bo i el punt de cru perfecte (punto menos). El parmentier molt bo pero la salsa cafe paris mñe. Entranya: No lhe provat pero tenia molt bona pinta Verdures a la brasa: 8 molt ben cuinades, amb sabor a brasa i el punt de sal ideal i gran varietat. A més venia amb dos salses Arros muntanya amb conill i botifarra: 8,7 sabor molt particular pero molt bo (gust intens) Braves: 7 res de l’altre mon. Salsa i patates normals Copa de mango i fruits del bosc amb espuma de yogurt: 8,7 •Velocitat: 4 •Presentació: 8,5 •Local: 7,9 •Servei: 8 "

@mariona.ferre

"Bon ambient i bona cuina. El ceviche molt petit, cal demanar algo més! Postres ok!"

@dfarras

"Cuina tradicional de Cerdanya i francesa, i brasa"

@pepfab

"Recomendado amiga marta cerdanya"

@pedrerol

"Esta 📸 es el resumen de unos merecidos días de descanso en la 🏔 ☝🏻️ Imprescindible en Cercs para comprar la cena del viernes en @calagusti. •• 📍 Cercs - Ctra. Ribes, 19 🍴 Panes y embutidos TOP [sí, con mayúsculas]. 🙌🏻 Músic de Segol y la Coca, ambos de lo mejor que hemos probado. 📆 Plan perfecto para cenas de viernes en que lleguéis tarde y no os apetezca tirar de restaurante. ❕ Es ideal parar de subida, está en la entrada del pueblo y no perderéis tiempo. 🏡 N/A 💰 5-10/pp - Dependerá mucho de si compráis sólo pan o también embutidos."

@eatinbcn

"Recomendación para los que vayáis a la Cerdanya esta SS: El Paller de Queixans. Desde pizzas hasta cocina elaborada 🔝, pasando por brasa y tapas! Muy buena opción!"

@quesecueceenbcn

Autres lieux à voir autour
La meilleure expérience Mapstr est sur l'application mobile.
Enregistrez vos meilleures adresses, partagez les plus belles avec vos amis, découvrez les recommendations de vos magazines et influcenceurs préférés.